loader image
DutchEnglishSpanish
DutchEnglishSpanish

We make it happen!

PWRDBYPIM is een Nederlands bedrijf dat innoveert voor andere bedrijven en voor onszelf. Wij creëren innovatieve (digitale) producten, diensten of processen. PWRDBYPIM wordt gedreven door jonge mensen met een creatieve geest. Ons team is niet bang om anders te denken en te zijn om het onbekende te verkennen. Wij geloven dat deze combinatie helpt om duurzame innovatieve oplossingen te creëren.

Naast ons hoofdkantoor in Eindhoven hebben wij onlangs een kantoor geopend in Valencia, Spanje. In Valencia verhuren wij Steppi onder het label Pim E-Mobility. Ook onze digitale producten bieden wij aan in Valencia.

Dream team

PWRDBYPIM is een jonge club met veel diversiteit. In de afgelopen jaren hebben wij onwijs ervaring opgedaan en coole projecten kunnen realiseren voor zowel klanten als voor onszelf.

Ervaringen & projecten

PWRDBYPIM heeft de afgelopen jaren zes bedrijven opgericht! Deze bedrijven richten zich elk op een ander gebied. 

Samenwerken?

PWRDBYPIM is reeds verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met bedrijven en investeerders. Geïnteresseerd in samenwerkingen? Slide into our DM’s

Onze vaardigheden.

Kennis & ervaring is alles

01.

SOFTWARE DEVELOPER ONTWIKKELING

PWRDBYPIM heeft een gespecialiseerd team dat applicaties, webshops, websites en software kan bouwen met de nieuwste technieken.

02.

DESIGN EN BRAND ONTWIKKELING

Samen met de creatieve designers van PWRDBYPIM ontwerpen we logo’s, huisstijlen, websites en app designs voor andere bedrijven.

03.

MARKETING EN SALES ONTWIKKELING

Het gespecialiseerde team van PWRDBYPIM helpt bedrijven met het ontwikkelen en verbeteren van bijpassende marketing en sales activiteiten.

04.

CONCEPT EN INNOVATIE ONTWIKKELING

Samen met een jong en innovatief team gaan we aan de slag om jouw creatieve en innovatieve ideeën om te zetten naar een concreet duurzaam plan en ontwerp.