loader image

Over ons.

Leer Ons Kennen

PWRDBYPIM is een raket die de ruimte in lanceert! Wij zijn een Nederlands bedrijf dat innoveert voor andere bedrijven en voor onszelf. Wij creëren innovatieve producten, diensten
of processen. PWRDBYPIM wordt gedreven door jonge mensen met een creatieve geest. We zijn niet bang om anders te denken en anders te zijn om het onbekende te verkennen. Wij geloven dat deze combinatie helpt bij het creëren van duurzame innovatieve oplossingen.

#WeMakeItHappen

Goed om te weten

PWRDBYPIM is een jonge club met veel diversiteit. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we coole projecten kunnen doen voor klanten maar ook voor onszelf.

Werkervaring

PWRDBYPIM heeft de afgelopen jaren 6 bedrijven opgericht, deze bedrijven richten zich elk op een ander gebied bezighouden.

Samenwerking

PWRDBYPIM is reeds verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met bedrijven en investeerders. Geïnteresseerd in samenwerkingen? Slide into our DM’s

Onze vaardigheden.

Kennis & Ervaring is alles

01.

IT-ontwikkeling

Wij hebben een gespecialiseerd team dat applicaties, webshops, websites & software kan bouwen.

02.

Ontwerp/brand ontwikkeling

Samen met onze ontwerpers ontwikkelen we ontwerpen, zoals logo’s, huisstijlen, web & app design’s en brand design.

03.

Zakelijke ontwikkeling

We hebben een gespecialiseerd team dat bedrijven kan ontwikkelen/ verbeteren. In dit team hebben we de volgende specialismen: sales, marketing, operationeel, financieel en juridisch.

04.

Concept/ innovatie ontwikkeling

Samen met een team van creatieve mensen ontwikkelen we creatieve nieuwe concepten + innovaties. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

DutchEnglishSpanish