loader image

Wij zijn PWRDBYPIM,
een raket die de ruimte
in gaat!

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat innoveert voor andere bedrijven en voor onszelf. Wij creëren innovatieve producten, diensten of processen. PWRDBYPIM wordt gedreven door jonge mensen met een creatieve geest. Ons team is niet bang om anders te denken en te zijn om het onbekende te verkennen. Wij geloven dat deze combinatie helpt om duurzame innovatieve oplossingen te creëren.

Naast ons hoofdkantoor in Eindhoven hebben wij onlangs een kantoor geopend in Valencia (Spanje). In Valencia verhuren wij Steppi onder het label Pim E-mobility. Ook onze digitale producten bieden wij aan in Valencia.

#WeMakeItHappen

Goed om te weten

PWRDBYPIM is een jonge club met veel diversiteit. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we coole projecten kunnen doen voor klanten maar ook voor onszelf.

Werkervaring

PWRDBYPIM heeft de afgelopen jaren 6 bedrijven opgericht, deze bedrijven richten zich elk op een ander gebied bezighouden.

Samenwerking

PWRDBYPIM is reeds verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan met bedrijven en investeerders. Geïnteresseerd in samenwerkingen? Slide into our DM’s

Onze vaardigheden.

Kennis & Ervaring is alles

01.

IT-ontwikkeling

Wij hebben een gespecialiseerd team dat applicaties, webshops, websites & software kan bouwen.

02.

Ontwerp/brand ontwikkeling

Samen met onze ontwerpers ontwikkelen we ontwerpen, zoals logo’s, huisstijlen, web & app design’s en brand design.

03.

Zakelijke ontwikkeling

We hebben een gespecialiseerd team dat bedrijven kan ontwikkelen/ verbeteren. In dit team hebben we de volgende specialismen: sales, marketing, operationeel, financieel en juridisch.

04.

Concept/ innovatie ontwikkeling

Samen met een team van creatieve mensen ontwikkelen we creatieve nieuwe concepten + innovaties. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

DutchEnglishSpanish