loader image

PWRDBYPIM 2.0 🚀

We are.
Back Soon.
2021

Scroll down to see our old home page

PIM DIGITAL is een bedrijf dat zich richt op het creëren of verbeteren van digitale producten. Denk hierbij aan applicaties, webshops & websites. Het motto van PIM Digital is om alles met een creatieve en vernieuwende blik te bekijken. Tijdens het ontwikkelingsproces maakt PIM digital gebruik van vier fases die leiden tot innovatie bij onze klanten. PIM Digital werkt nauw samen met klanten omdat wij geloven dat je samen verder komt dan alleen.

Steppi. De elektrische step in de vorm van een abonnementsmodel. Met Steppi reis je snel, betaalbaar en zorgeloos door héél Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat jij altijd onderweg kunt zijn met jouw Steppi. Diefstal, schade en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is voor je geregeld. Dus, is er wat met jouw Steppi? Binnen 24 uur heb je een nieuwe werkende Steppi. Heb je geen Steppi meer nodig? Je kunt op elk moment jouw abonnement opzeggen! Vervolgens halen wij jouw Steppi weer op bij jou thuis!

Real Estate Support biedt vastgoedbeheerders een softwaresysteem aan, waarmee zij zorgeloos hun vastgoed kunnen beheren en een hogere klanttevredenheid kunnen realiseren. Dit doet de Real Estate Support door het mogelijk maken van huurbetalingen via Ideal, automatische incasso en overboekingen. Huurcontracten kunnen digitaal worden ondertekend en kunnen er inspectierapportages worden opgemaakt. Daarnaast wordt het inzichtelijk wat de kosten en baten zijn per locatie als beheerder. Verder biedt Real Estate Support een huurders applicatie met een slimme interactieve FAQ waar huurders zelf veel problemen kunnen oplossen middels handleidingen en videos, reparatieverzoeken kunnen indienen en chatten met de beheerder en/of andere huurders.

Met de Real Estate Support bespaart u kosten en zorgt u voor tevreden huurders!

Support App is de overkoepelende organisatie van meerdere van onze platformen. Een overkoepelend platform dat wereldwijd wordt gebruikt om bedrijven/organisaties efficiënter en kostenbesparender te maken. Ons team bestaat uit jonge creatieve en gemotiveerde mensen. Met de Support App hebben we een nieuw systeem ontwikkeld dat jouw bedrijf/organisatie voorziet van 24/7 support.  Denk hierbij aan levering van support, clouddiensten, contracten, inspectierapportages, chatfuncties en dergelijke. Support App zorgt ervoor dat alle functies optimaal met elkaar samenwerken op een gestructureerde, professionele wijze. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met ons team!

BlueBird is een bedrijf dat is opgericht zodat jij je zonder zorgen van A naar B kunt verplaatsen met een van hun elektrische steps op een veilige, innovatieve en duurzame manier. De elektrische step is het ideale vervoersmiddel voor de stad omdat deze inklapbaar en flexibel mee te nemen is in de auto of trein.
Daarnaast biedt BlueBird een uitstekende klantenservice aan die 24/7 klaarstaat zodat jij altijd snel weer onderweg bent. BlueBird is de enige partij in Nederland die het ES4 model van Segway aan mag bieden.

Uitspraken als ‘Mij maakt het niet uit’ of ‘Kies jij maar wat we gaan doen’ zijn uitspraken die de aanleiding waren voor de Kies jij maar app. De Kies jij maar app is ontwikkeld voor mensen die geen keuze kunnen of willen maken. Een hapje eten met familie of wat leuks gaan doen met je vrienden? In de Kies jij maar app vul je jouw voorkeuren in met betrekking tot budget, binnen welke radius, score etc. Kies jij maar geeft jou aanbevelingen op basis van jou ingevulde voorkeuren. Altijd wat verrassends zonder keuze stress!

PIM Academy is dé plek om klaargestoomd te worden voor een baan in de Digitale wereld. Je draait ‘n half jaar mee in de molen van PWRDBYPIM, waarin we je helemaal klaar maken voor de wereld van innovaties. IT, Marketing, Sales, Operations, Legal en nog veel meer alles is mogelijk! Het traject van PIM Academy duurt een half jaar. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar volg je ook een hoop masterclasses. Het gaat om een leer-werktraject, waarbij de nadruk vooral ligt op dóen. Want zeg nou eerlijk, je leert het meest van meedraaien, op je bek gaan en weer doorgaan. 

We are PWRDBYPIM

We are PWRDBYPIM

About Us.

Landen waarin we werkzaam zijn.

Contact us

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

KVK 75079232

BTW NL860133606B01

+31620434395

Copyright © 2018-2020 PWRDBYPIM B.V. All rights reserved

DutchEnglishSpanish