loader image

Wij zijn PWRDBYPIM.

PWRDBYPIM is het moederbedrijf van 3 innovatieve ondernemingen. Wij creëren digitale diensten voor zowel jouw bedrijf als onszelf. Deze oplossingen worden op maat gemaakt door ons jonge en creatieve team met de mindset: “We make it happen”.

Wij zijn PWRDBYPIM.

PWRDBYPIM is het moederbedrijf van 3 innovatieve ondernemingen. Wij creëren digitale diensten voor zowel jouw bedrijf als onszelf. Deze oplossingen worden op maat gemaakt door ons jonge en creatieve team met de mindset: “We make it happen”.

Ons verhaal.

De digitale wereld is onwijs groot en soms is het lastig om je weg te vinden naar het antwoord voor jouw probleem. Bij PWRDBYPIM helpen we je graag hiermee! Samen met jouw bedrijf gaan we op ruimtemissie, want Pim‘s universe is onwijs groot.

PWRDBYPIM heeft drie PIM Support, PIM E-Mobility en PIM Digital. De planeten in Pim’s universe zijn gekoppeld aan deze drie labels.

Het ontwerpen van unieke en opmaat gemaakte digitale oplossingen voor jouw bedrijf is het doel van PIM Digital. Door de ring die circuleert om Saturnus is er telkens een uniek perspectief zichtbaar. Dit unieke perspectief vertalen naar een digitale oplossing is het streven van PIM Digital!

Het bieden van ondersteuning is hét uitgangspunt van PIM Support. Passend is Jupiter een planeet die wordt omringd met manen die ondersteuning bieden.

De kracht van PIM E-Mobility is het creëren van duurzame alternatieven om van A naar B te reizen. Een planeet die ook even nét wat anders is, is Kepler. Deze planeet bevindt zich namelijk buiten het zonnestelsel. Maar wanneer deze planeet ontdekt wordt, zijn alle mogelijkheden oneindig.

PIM's Universe.

Dus wil jouw bedrijf samen met PWRDBYPIM op ruimtemissie naar Pim’s universe? Wij zoeken de perfecte planeet die past bij jouw uitdaging, want in ons universe is er altijd de mogelijkheid om te innoveren! Benieuwd welke planeet past bij jouw uitdaging?

Sluit je aan bij PIM’s Universe en klik op een van de planeten om te zien wat het beste bij je past.

PIM Digital

PIM Digital is een in Eindhoven gevestigd bureau met een passie voor het ontwikkelen van digitale producten. We creëren en ontwikkelen digitale producten en laten ambitieuze digitale producten groeien. We stellen bedrijven in staat om te profiteren van nieuwe kansen door middel van digitale innovatie. Dit doen wij door het ontwerpen en ontwikkelen van o.a. gebruiksvriendelijke webapplicaties en websites op maat gemaakt met meetbare impact. Wil je weten hoe we te werk gaan?

PIM Support

Het bieden van ondersteuning is hét uitgangspunt van PimSupport. Passend is Jupiter een planeet die wordt omringd met manen die ondersteuning bieden. PimSupport biedt diverse services mogelijkheden om processen voor bedrijven te kunnen optimaliseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbieden van persoonlijke en op maat gemaakte service. Als gebruiker zijnde zijn de mogelijkheden van Pim Support eenvoudig aanpasbaar en zit je nergens aan vast. Hierdoor is PimSupport functioneel en duurzaam op de lange termijn.

PIM E-mobility

Pim E-Mobility creëert transportmogelijkheden om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Dit op een unieke en veelzijdige manier. Ga jij alleen op reis of reis je met een groep? Bij ons is alles mogelijk! De producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een razendsnelle service. Onze missie is om de maatschappij te verrassen door unieke en duurzame transportmogelijkheden.

De wereld van PWRDBYPIM.

Door verschillende samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven en investeerders blijft ons universe zich uitbreiden. Momenteel is PWRDBYPIM actief in veertien verschillende landen. Meer weten over de wereld van PWRDBYPIM? Contact us!

Lees de reviews van onze klanten.

@Sandra
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@Abil
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@Rosalie
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next

Bekend van.

DutchEnglishSpanish