loader image
PWRDBY
  • PIM.

Scroll down

Wij zijn PWRDBYPIM.

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat innovatieve digitale oplossingen, diensten of processen creëert voor zowel jouw bedrijf als onszelf. Deze oplossingen worden op maat gemaakt door ons jonge en creatieve team met de mindset: “We make it happen”.

Ons verhaal.

Samen met jouw bedrijf gaan we op ruimtemissie, want Pim‘s universe is onwijs groot. PWRDBYPIM heeft drie labels: Pim Support, Pim E-Mobility en Pim Digital. De planeten in Pim’s universe zijn gekoppeld aan deze drie labels. Het ontwerpen van unieke en opmaat gemaakte digitale oplossingen voor jouw bedrijf is het doel van Pim Digital. Door de ring die circuleert om Saturnus is er telkens een uniek perspectief zichtbaar. Dit unieke perspectief vertalen naar een digitale oplossing is het streven van Pim Digital! Het bieden van ondersteuning is hét uitgangspunt van Pim Support. Passend is Jupiter een planeet die wordt omringd met manen die ondersteuning bieden. De kracht van Pim E-Mobility is het creëren van duurzame alternatieven om van A naar B te reizen. Een planeet die ook even nét wat anders is, is Kepler. Deze planeet bevindt zich namelijk buiten het zonnestelsel. Maar wanneer deze planeet ontdekt wordt, zijn alle mogelijkheden oneindig.

PIM's Universe.

Dus wil jouw bedrijf samen met PWRDBYPIM op ruimtemissie naar Pim’s universe? Wij zoeken de perfecte planeet die past bij jouw uitdaging, want in ons universe is er altijd de mogelijkheid om te innoveren! Benieuwd welke planeet past bij jouw uitdaging?

Join Pim‘s universe and press on one of the planets to see what fits you best.

Nieuwste werk.

Sommelier Tristan
PIM Digital
Sommelier Tristan
YGO
PIM Digital
YGO
PIM Digital
Atelier Jongerius
Springplank
PIM Digital
Springplank
RMJ
PIM Digital
RMJ
Stichting Polonaise
PIM Digital
Stichting Polonaise

De wereld van PWRDBYPIM.

Door verschillende samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven en investeerders blijft ons universe zich uitbreiden. Momenteel is PWRDBYPIM actief in zeven verschillende landen. Meer weten over de wereld van PWRDBYPIM? Contact us!

Lees de reviews van onze klanten.

@Sandra
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@Abil
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@Rosalie
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next
DutchEnglishSpanish