loader image

Marketing Manager 24-40 uur

Ben jij een gedreven Marketing Manager met ervaring in leidinggeven binnen de online marketing en krijg je veel energie van een dynamische en ondernemende werkomgeving? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen? 

Als marketingmanager ben jij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen het bedrijf. Samen met het enthousiaste marketingteam zorg je voor het opzetten van nieuwe marketingcampagnes. Je stuurt het marketingteam aan en je zorgt voor persoonlijke aandacht, met als doel het laten groeien en ontwikkelen van het team en daarmee de organisatie. Het is voor jou belangrijk dat de huidige online en offline communicatie naar een hoger niveau wordt getild. Meer volgers generen, een sterkere band met de doelgroep creëren en unieke concepten ontwikkelen!

Er is een nieuwe strategie en aanpak nodig voor zowel online als offline communicatie. Het is belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan het verbeteren van de naamsbekendheid onder de doelgroep en tegelijkertijd moet er gewerkt worden aan de communicatie naar en met onze klanten. 

Een groot onderdeel van de rol gaat om het ontwikkelen van een nieuwe content marketingstrategie. Content waarmee je gericht onze doelgroepen bereikt. Je stelt een nieuwe strategie op voor de (online) communicatie, aansluitend op de verschillende platformen en doelgroepen. 

Jij zal dus degene zijn die invulling gaat gegeven aan de bijbehorende digitale communicatie. Je richt je op het uitbreiden van onze naamsbekendheid op de diverse digitale kanalen en je creëert hiervoor sterke content samen met het team. Denk hierbij aan het ontwikkelen van verschillende soorten content voor de diverse social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Denk hierbij aan het creëren van story’s, afbeeldingen voor post/ advertenties, SEO/SEA optimizing, banners en korte video’s. Je werkt tevens aan het verbeteren van onze posities in de zoekmachines.

Gewenste profiel

– Relevante hbo-opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie. 

– Ervaring met marketing & leidinggeven 

– Je weet hoe je een nieuwe marketingstrategie ontwikkelt en doorvoert binnen alle online en offlineactiviteiten

– Je kunt goed samenwerken en beschikt over communicatieve vaardigheden

– Je hebt ervaring met content maken en hebt passie voor storytelling

– Je bent op de hoogte van de mogelijkheden van online marketing (SEO & Google Analytics)

– Je bent creatief en resultaatgericht

– Je kunt je team motiveren en inspireren

– Je hebt ervaring met Adobe

– Je beheerst de Nederlandse taal goed (schriftelijk)

– Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wat wij jou bieden

– Een klein team waar een open en gezellige sfeer hangt

– Goede arbeidsvoorwaarden

– Een leuke vrijdag middag borrel

– Uitdagende operationele functie met doorgroeimogelijkheden

Pas jij bij PWRDBYPIM?

PWRDBYPIM is een jong bedrijf dat innoveert voor andere bedrijven, maar ook voor zichzelf. Wij vernieuwen producten, diensten of processen. Wij zijn een jong team met een frisse blik. Dit draagt bij aan het creëren van duurzame innovatie. PWRDBYPIM is een moederbedrijf dat meerdere bedrijven onder zich heeft. Je gaat aan de slag voor deze verschillende bedrijven, producten en diensten. Check hier onder de verschillende websites:

 

www.pwrdbypim.com

www.youno.io

https://www.pimdigital.com

www.steppi.eu

www.realesatate-support.com

www.bluebirdstore.nl

 

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@pwrdbypim.com en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Bekend van.

Head Quarter 

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

Office Valencia

Plaça dels Pinazos 5

46004 Valencia

KVK 75079232

BTW NL860133606B01

Info@pwrdbypim.com

+31620434395

Volg ons

Copyright © 2018-2022 PWRDBYPIM B.V. All Rights Reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy