loader image

The E-Mobility Space Mission Starts Here

Duurzaamheid is de toekomst
Omdat de huidige maatschappij zich wilt inzetten voor een betere wereld worden er steeds meer maatregelen getroffen en acties ondernomen. Wij bieden bij E-mobility een duurzame elektrische oplossing voor jouw transport.
Unieke ervaring
Van A naar B op een unieke en vermakelijke manier, elke dag hetzelfde is ook zo saai! Wij bieden transportmogelijkheden aan waar menig mens jaloers van wordt. Ben je benieuwd wat wij bieden? Check dan snel de website!
Wij blijven lekker betaalbaar
We kennen het allemaal wel, een duurzame oplossing maar je betaalt er een berg geld voor. Gelukkig doen wij hier niet aan mee. Onze producten zijn van top kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs, ideaal toch?

Jij blij, wij blij! 
Wij vinden het bij PIM E-mobility onwijs belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Ons support-team staat 24/7 voor jou klaar! Wij lossen al jouw problemen in No-Time op!

Op een unieke en duurzame
manier van A naar B

PIM E-Mobility creëert transportmogelijkheden om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Dit op een unieke en veelzijdige manier. Ga jij alleen op reis of reis je met een groep? Bij ons is alles mogelijk! Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een razendsnelle service. Onze missie is om de maatschappij te verrassen door unieke en duurzame transportmogelijkheden.

Ben jij benieuwd naar onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op

Ride the future

Maak kennis met Steppi! Het transport dat jou op een duurzame manier van A naar B brengt in Valencia, Spanje. Bij Steppi is het mogelijk om een high-end (Segway) elektrische step te leasen voor €14,99 per dag of €48,99 per maand in zonnige Spanje. De steps zijn niet alleen snel en sportief, maar ook eenvoudig om te dragen en daarom ideaal om overal mee naartoe te nemen! Heb je een probleem met jouw Steppi? Geen zorgen, onze service staat 24/7 voor jou klaar.

Blijf op de hoogte van de nieuwste
e-mobility ontwikkelingen

Wij hebben een kantoor in Valencia geopend!

Neem contact op met ons support team!

Ons support team staat klaar om te helpen waar nodig. Vul het contactformulier in bij eventuele vragen of problemen. Geïnteresseerd in onze diensten en producten? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31620434395 of per e-mail info@pwrdbypim.com. Het support team komt zo spoedig mogelijk met een reactie!

DutchEnglishSpanish