loader image
DutchEnglishSpanish
DutchEnglishSpanish

PWRDBYPIM PADEL TOURNAMENT

Om jong en ondernemend Eindhoven op een sportieve manier bij elkaar te brengen, organiseert PWRDBYPIM een padel event op 11 februari 2023. Durf jij het aan om de concurrentie van de baan te slaan? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Logo van PWRDBYPIM Padel tournament

Zijn jullie klaar voor de strijd?

Samen met je duo-partner ga je minimaal vier wedstrijden spelen die uiteindelijk leiden tot de meest spannende finale(s). Er is de hele dag een DJ aanwezig voor de beste deuntjes en later op de avond wordt er gezamenlijk een borrel gedronken!

Tussen het sporten door verdien je een heerlijke, uiteraard gezonde, lunch van BOB’s Traiteur (t.w. €15). Een lunch die je echt helpt om de volgende rondes zonder moeite door te komen! Ook zijn er genoeg gezonde snacks en sapjes om je tussendoor op de been te houden.

Ben je klaar voor een uitdagende nieuwe padelervaring? Kom dan naar het allereerste padel evenement van PWRDBYPIM bij Peakz Padel Eindhoven, een indoor padelbaan in het Beursgebouw. Dit toernooi vindt plaats op 11 februari 2023 en is toegankelijk voor iedereen – of je nu een echte pro bent of gewoon gezellig een balletje wilt slaan. De baan is goed bereikbaar per fiets, scooter of openbaar vervoer. Door de samenwerking met de parkeergarage Fellenoord, op +- vijf minuten lopen van het beursgebouw, kan je de hele dag parkeren voor €7,-. Het toernooi begint om 10:30 uur en de wedstrijd duurt tot ongeveer 18:30 uur.

Een echte pro worden? In aanloop naar het toernooi toe zullen er verschillende trainingsdagen georganiseerd worden, waarbij je alle in en outs van Padel zal leren. Bovendien zal er een Padel groep worden aangemaakt, waarmee je met andere deelnemers een x aantal dagen gezamenlijk de baan op kan om je zelf helemaal klaar te stomen.