loader image
DutchEnglishSpanish
DutchEnglishSpanish

PIM Real-Estate

Vastgoed in Valencia, PIM Real-Estate helpt je! Passend bij de planeet Mars, waar men in de toekomst een nieuwe start gaat maken. Het scouten van nieuwe panden en het helpen van mensen bij de start van vastgoed investeringen in Valencia past bij deze planeet. PIM Real-Estate helpt je bij het zoeken naar jouw perfecte pand, huur -en of koopwoningen. Ben je nou opzoek naar een kleine of grote investering, waaruit je een positief rendement wilt halen? Geen probleem, PIM Real-Estate helpt je tijdens dit proces van A tot Z. Wij helpen bij jouw zoektocht naar het vinden van een pand en alle factoren die daarbij horen, denk aan het vinden van een notaris, jurist en het registreren van een Spaans NIE nummer, bankrekening en het oprichten van een Spaanse S.L. Het beheren van woningen en appartementen is ook een onderdeel van PIM Real-Estate. Real-Estate Support is een gepersonaliseerde vastgoed applicatie die perfect is voor jou vastgoedbedrijf. Met deze applicatie kan je makkelijk en efficiënt werken met meer dan 40 aanpasbare modules.

Real Estate Support

Real Estate Support biedt vastgoedbeheerders een softwaresysteem aan, waarmee vastgoed zorgeloos beheerd kan worden om ook een hogere klanttevredenheid te realiseren. Dit doet de Real Estate Support door het mogelijk maken van huurbetalingen via iDEAL, automatische incasso en overboekingen. Huurcontracten kunnen digitaal worden ondertekend en er kunnen inspectierapportages worden opgemaakt. Daarnaast wordt het inzichtelijk wat de kosten en baten zijn per locatie als beheerder. Verder biedt Real Estate Support een huurders applicatie met een slimme interactieve FAQ waar huurders zelf veel problemen kunnen oplossen, middels handleidingen en video’s, reparatieverzoeken kunnen indienen en chatten met de beheerder en/of andere huurders. Met de Real Estate Support bespaart jouw bedrijf kosten en zorg je daarbij ook nog eens voor tevreden huurders!

Neem contact op met ons support team!

Ons support team staat klaar om te helpen waar nodig. Vul het contactformulier in bij eventuele vragen of problemen. Geïnteresseerd in onze diensten en producten? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31620434395 of per e-mail info@pwrdbypim.com. Het support team komt zo spoedig mogelijk met een reactie!