loader image

Dit zijn wij.

Het ontwerpen van unieke en opmaat gemaakte digitale oplossingen voor jouw bedrijf is het doel van Pim Digital. Door de ring die circuleert om Saturnus is er telkens een uniek perspectief zichtbaar. Dit unieke perspectief vertalen naar een digitale oplossing is het streven van Pim Digital! Bij Pim digital richten wij ons op het verbeteren of creëren van innovatieve producten op digitaal vlak zoals het ontwerpen van applicaties, websites, webshops en Logo’s. Wij vinden samenwerken belangrijker als alleen werken! Dit wordt mogelijk gemaakt door ons jonge en creatieve team. Samen met jouw bedrijf creëren we unieke en op maat gemaakte digitale oplossingen.

Ons missie is het ontwikkelen van toekomstgerichte en digitale producten, in de vorm van websites, webshops, apps software en branding op een passend manier voor welk bedrijf dan ook. Met als visie dat digitalisering elk bedrijf klaar maakt voor de toekomst.

Nieuwste werk.

Bureaubladen.nl
PIMDIGITAL
Bureaubladen.nl
The Key
PIMDIGITAL
The Key
Tattoo Treat
PIMDIGITAL
Tattoo Treat
RMJ
PIMDIGITAL
RMJ
PWS
PIMDIGITAL
PWS
OASIS
PIMDIGITAL
OASIS

De wereld van PimDigital.

Door verschillende samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven en investeerders blijft ons universe zich uitbreiden. Momenteel is PWRDBYPIM actief in zeven verschillende landen. Meer weten over de wereld van PWRDBYPIM? Contact us!

Lees de reviews van onze klanten.

@Sandra
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@Abil
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@Rosalie
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next

Bekend
van.

Contact us

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

KVK 75079232

BTW NL860133606B01

+31620434395

Volg ons

Copyright © 2018-2021 PWRDBYPIM B.V. All Rights Reserved