loader image
DutchEnglishSpanish
DutchEnglishSpanish

Op een duurzame manier van A naar B

PIM E-Mobility creëert transportmogelijkheden om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Dit op een unieke en veelzijdige manier. Ga jij alleen op reis of reis je met een groep? Bij ons is alles mogelijk! Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een razendsnelle service. Onze missie is om de maatschappij te verrassen door unieke en duurzame transportmogelijkheden.

Ben jij benieuwd naar onze producten en diensten? Neem dan contact
met ons op.

Ride the future

Maak kennis met Steppi! Het transport dat jou op een duurzame manier van A naar B brengt in Valencia, Spanje. Bij Steppi is het mogelijk om een high-end (Segway) elektrische step te leasen voor €14,99 per dag of €48,99 per maand in zonnige Spanje. De steps zijn niet alleen snel en sportief, maar ook eenvoudig om te dragen en daarom ideaal om overal mee naartoe te nemen! Heb je een probleem met jouw Steppi? Geen zorgen, onze service staat 24/7 voor jou klaar.

Neem contact op met ons support team!

Ons support team staat klaar om te helpen waar nodig. Vul het contactformulier in bij eventuele vragen of problemen. Geïnteresseerd in onze diensten en producten? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31620434395 of per e-mail info@pwrdbypim.com. Het support team komt zo spoedig mogelijk met een reactie!