loader image

Dit zijn wij.

Pim E-Mobility creëert transportmogelijkheden om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Dit op een unieke en veelzijdige manier. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een razendsnelle service. Onze missie is om de maatschappij te verrassen door unieke en duurzame transportmogelijkheden.

STEPPI

Maak kennis met Steppi! Steppi is een elektrische step in de vorm van een abonnementsmodel. De steps zijn snel, modern en licht, hierdoor eenvoudig mee te nemen. Tegen een maandelijkse vergoeding worden de e-scooters voorzien van reparatie- en vervangingsservice, waarbij vervanging binnen 3 werkdagen gegarandeerd is als dat nodig is. Geen Steppi meer nodig om te reizen?

Jouw abonnement is op elk moment opzegbaar en halen wij de step bij jou thuis op!

BLUEBIRD

Bluebird maakt het mogelijk om zorgeloos te reizen van naar A naar B. Dit door het aanbieden van veilige, innovatieve en duurzame elektrische steps. De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om te reizen in een drukke stad, aangezien de step inklapbaar en flexibel mee te nemen is zelfs in het openbaarvervoer. Bovendien biedt Bluebird een uitstekende klantenservice aan die 24/7 klaarstaat zodat jij altijd weer razendsnel onderweg bent.

Ook zorgeloos en duurzaam reizen?

Nieuwste werk.

Real Estate Support
PIMSUPPORT
Real Estate Support
Sitech in Amerika, Argentinië en Chili
PIMSUPPORT
Sitech in Amerika, Argentinië en Chili
Support app is nu Youno
PIMSUPPORT
Support app is nu Youno

De wereld van Pim E-mobility.

Door verschillende samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven en investeerders blijft ons universum zich uitbreiden. Momenteel is PWRDBYPIM actief in zeven verschillende landen. Meer weten over de wereld van PWRDBYPIM? Contact us!

Lees de reviews van onze klanten.

@Sandra
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@Abil
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@Rosalie
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next

Bekend
van.

Contact us

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

KVK 75079232

BTW NL860133606B01

+31620434395

Volg ons

Copyright © 2018-2021 PWRDBYPIM B.V. All Rights Reserved