loader image

Dit zijn wij.

Pim E-Mobility creëert transportmogelijkheden om op een duurzame manier van A naar B te gaan. Dit op een unieke en veelzijdige manier. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een razendsnelle service. Onze missie is om de maatschappij te verrassen door unieke en duurzame transportmogelijkheden..

Maak kennis met Steppi! Steppi is een elektrische step in de vorm van een abonnementsmodel. De steps zijn snel, modern en licht, hierdoor eenvoudig mee te nemen. Tegen een maandelijkse vergoeding worden de e-scooters voorzien van reparatie- en vervangingsservice, waarbij vervanging binnen 3 werk- dagen gegarandeerd is als dat nodig is. Geen Steppi meer nodig om te reizen?

Jouw abonnement is op elk moment opzegbaar en halen wij de step bij jou thuis op!

Bluebird maakt het mogelijk om zorgeloos te reizen van naar A naar B. Dit door het aanbieden van veilige, innovatieve en duur zame elektrische steps. De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om te reizen in een drukke stad, aangezien de step inklapbaar en flexibel mee te nemen is zelfs in het openbaarvervoer. Bovendien biedt Bluebird een uitstekende klanten- service aan die 24/7 klaarstaat zodat jij altijd weer razendsnel onderweg bent.
Ook zorgeloos en duurzaam reizen?

Maak kennis met Steppi! Steppi is een elektrische step in de vorm van een abonnementsmodel. De steps zijn snel, modern en licht, hierdoor eenvoudig mee te nemen. Tegen een maandelijkse vergoeding worden de e-scooters voorzien van reparatie- en vervangingsservice, waarbij vervanging binnen 3 werkdagen gegarandeerd is als dat nodig is. Geen Steppi meer nodig om te reizen?

Jouw abonnement is op elk moment opzegbaar en halen wij de step bij jou thuis op!

Bluebird maakt het mogelijk om zorgeloos te reizen van naar A naar B. Dit door het aanbieden van veilige, innovatieve en duurzame elektrische steps. De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om te reizen in een drukke stad, aangezien de step inklapbaar en flexibel mee te nemen is zelfs in het openbaarvervoer. Bovendien biedt Bluebird een uitstekende klantenservice aan die 24/7 klaarstaat zodat jij altijd weer razendsnel onderweg bent. Ook zorgeloos en duurzaam reizen?

Nieuwste werk.

We are opening a new office in Valencia
PIM E-Mobility
We are opening a new office in Valencia

Lees de reviews van onze klanten.

@Sandra
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@Abil
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@Rosalie
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next
DutchEnglishSpanish