loader image

Dit zijn wij.

Het bieden van ondersteuning is hét uitgangspunt van PimSupport. Passend is Jupiter een planeet die wordt omringd met manen die ondersteuning bieden. PimSupport biedt diverse services mogelijkheden om processen voor bedrijven te kunnen optimaliseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbieden van persoonlijke en op maat gemaakte service. Als gebruiker zijnde zijn de mogelijkheden van Pim Support eenvoudig aanpasbaar en zit je nergens aan vast. Hierdoor is PimSupport functioneel en duurzaam op de lange termijn.

Onze missie is het bieden van een gebruiksvriendelijke service die door het aanpassingsvermogen de mogelijkheid creëert om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Met de visie dat door middel van app-development elke uitdaging van een bedrijf doeltreffend kan worden ingericht.

Youno

Youno is een app dat een platform aanbiedt wat wereldwijd gebruikt wordt door bedrijven om hun werkprocessen efficiënter en kostenbesparender in te richten. Ons jonge creatieve en gemotiveerde team staat altijd klaar om de klanten te ondersteunen. Met de Youno app kunnen wij klanten 24/7 voorzien van ondersteuning. Met functionaliteiten zoals clouddiensten, contracten, inspectierapportages, chatfuncties en dergelijke. Youno zorgt ervoor dat alle processen van bedrijven een samenhangend geheel wordt. Benieuwd wat Youno jouw bedrijf te bieden heeft, maak kennis met ons team!

Sitech Support App

SITECH-support app is een applicatie die 24/7 ondersteuning biedt via een uniek inlogportaal. Doormiddel van deze applicatie kunnen problemen van klanten eenvoudig worden opgelost. Zo is er bijvoorbeeld een interactieve FAQ, waar alle vragen beantwoord kunnen worden. Door deze FAQ wordt het mogelijk om te zoeken naar onderwerpen die aansluiten bij het probleem. Bij elk onderwerp staat er bijhorende handleiding met video, waardoor het als gebruiker zijnde eenvoudig wordt om alle problemen op te lossen. Mocht het probleem niet worden opgelost door de FAQ is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van de Chat-functie. Daarnaast biedt SITECH-informatie over nieuwe producten, installaties of storingen door Push-notificaties, hierdoor ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het doel van SITECH is om een digitale (leer)omgeving te creëren doordat alle gebruikers met elkaar kunnen communiceren door het delen van content en relevante informatie.

Real Estate Support

Real Estate Support biedt vastgoedbeheerders een softwaresysteem aan, waarmee zij zorgeloos hun vastgoed kunnen beheren en een hogere klanttevredenheid kunnen realiseren. Dit doet de Real Estate Support door het mogelijk maken van huurbetalingen via Ideal, automatische incasso en overboekingen. Huurcontracten kunnen digitaal worden ondertekend en kunnen er inspectierapportages worden opgemaakt. Daarnaast wordt het inzichtelijk wat de kosten en baten zijn per locatie als beheerder. Verder biedt Real Estate Support een huurders applicatie met een slimme interactieve FAQ waar huurders zelf veel problemen kunnen oplossen middels handleidingen en videos, reparatieverzoeken kunnen indienen en chatten met de beheerder en/of andere huurders.

Met de Real Estate Support bespaart u kosten en zorgt u voor tevreden huurders

real estate 6

Nieuwste werk.

Real Estate Support
PIMSUPPORT
Real Estate Support
Sitech in Amerika, Argentinië en Chili
PIMSUPPORT
Sitech in Amerika, Argentinië en Chili
Support app is nu Youno
PIMSUPPORT
Support app is nu Youno

De wereld van PIMSUPPORT

Door verschillende samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven en investeerders blijft ons universum zich uitbreiden. Momenteel is PWRDBYPIM actief in zeven verschillende landen. Meer weten over de wereld van PWRDBYPIM? Contact us!

Lees de reviews van onze klanten.

@username
Read More
Very professional and innovative company in Eindhoven
@username
Read More
Good quality of the support app; easy to use and very practical
@username
Read More
PWRDBYPIM creates very nice innovative products and creative solutions!
Previous
Next

Bekend
van.

Contact us

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

KVK 75079232

BTW NL860133606B01

+31620434395

Volg ons

Copyright © 2018-2021 PWRDBYPIM B.V. All Rights Reserved