loader image

The Support Space Mission Starts Here

Efficiënter dan ooit
Door Youno krijg jouw bedrijf de mogelijkheid om een ongekende service aan klanten aan te bieden in een persoonlijke twist! Youno maakt het mogelijk om een custom-made applicatie te ontwikkelen in minder dan 30 dagen. Jouw bedrijf kan uit meer dan 40 verschillende modules kiezen.

Keuze uit meer dan +40 modules
Alle modules werken optimaal met elkaar samen op een gestructureerde en professionele manier. Ons team zoekt samen met jouw bedrijf naar de beste modules om jouw dromen waar te maken. Staat jouw droom module er niet tussen? Geen probleem, wij maken ook nieuwe modules op basis van jouw wensen.

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen
Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf verlicht wordt door onze digitale oplossing. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Jouw reis. Onze Support

Het bieden van ondersteuning is hét uitgangspunt van Pim Support. Passend is Jupiter een planeet die wordt omringd met manen die ondersteuning bieden. PIM Support biedt diverse services mogelijkheden om processen voor bedrijven te kunnen optimaliseren.

Deze mogelijkheden zijn dus gepersonaliseerd op basis van jouw wensen, geen wens is te gek, want bij PWRDBYPIM durven wij wensen en dromen te realiseren! Onze missie is het bieden van een gebruiksvriendelijke service die door het aanpassingsvermogen de mogelijkheid creëert om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Met de visie dat door middel van app-development elke uitdaging van een bedrijf doeltreffend kan worden ingericht. Wij bieden met onze applicatie genaamd Youno 40+ modules aan die aansluiten op de wensen van jouw bedrijf.

We know.
Youno.

Youno is het eerste platform ter wereld dat elke App, Software, ERP, CRM, Sales systeem en nog veel meer kan bouwen in minder dan 30 dagen. Youno biedt de softwareoplossing om al jouw bedrijfsprocessen zorgeloos te beheren. Met Youno kan je elke app maken door de 40+ modules. Een eigen software of app laten ontwikkelen duurt tegenwoordig maanden of zelfs jaren en kost vaak veel geld. Youno bouwt niet alleen jouw app of software in 30 dagen, maar is ook betaalbaar voor elk bedrijf!

Youno biedt 40+ modules

Sitech Support App.

SITECH-support app is een applicatie die 24/7 ondersteuning biedt via een uniek inlogportaal. Doormiddel van deze applicatie kunnen problemen van klanten eenvoudig worden opgelost. Zo is er bijvoorbeeld een interactieve FAQ, waar alle vragen beantwoord kunnen worden. Daarnaast biedt SITECH informatie over nieuwe producten, installaties of storingen door push-notificaties, hierdoor is jouw bedrijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het doel van SITECH is om een digitale (leer)omgeving te creëren, zodat alle gebruikers met elkaar kunnen communiceren door het delen van content en relevante informatie.

Real Estate
Support

Real Estate Support biedt vastgoedbeheerders een softwaresysteem aan, waarmee vastgoed zorgeloos beheerd kan worden om ook een hogere klanttevredenheid te realiseren. Dit doet de Real Estate Support door het mogelijk maken van huurbetalingen via Ideal, automatische incasso en overboekingen. Huurcontracten kunnen digitaal worden ondertekend en er kunnen inspectierapportages worden opgemaakt. Daarnaast wordt het inzichtelijk wat de kosten en baten zijn per locatie als beheerder.Verder biedt Real Estate Support een huurders applicatie met een slimme interactieve FAQ waar huurders zelf veel problemen kunnen oplossen, middels handleidingen en video’s, reparatieverzoeken kunnen indienen en chatten met de beheerder en/of andere huurders.

Met de Real Estate Support bespaart jouw bedrijf kosten en zorg je daarbij ook nog eens voor tevreden huurders!

Onze support. Jouw reis!

Al veel bedrijven hebben kennis gemaakt met de oneindige mogelijkheden van PIM Support. Benieuwd wat PIM Support voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje in ons portfolio en het dromen van jouw custom-made app begint hier!  

Neem contact op met ons support team!

Ons support team staat klaar om te helpen waar nodig. Vul het contactformulier in bij eventuele vragen of problemen. Geïnteresseerd in onze diensten en producten? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Ook zijn wij telefonisch te bereiken op +31620434395 of per e-mail info@pwrdbypim.com. Het support team komt zo spoedig mogelijk met een reactie!

Landen waarin we actief zijn

DutchEnglishSpanish