Sociale mediamanagement, online zichtbaarheid en boeiende campagnes kunnen overweldigend zijn. Wij stroomlijnen jouw marketingdoelen voor meer leads en bezoekers.
Een nieuwe online strategie die zorgt voor een betere online zichtbaarheid? Wij bieden een Social Media managementpakket voor een laag maandbedrag. Geen gedoe meer met contentbeheer! We helpen ook met leads genereren, prestaties verbeteren en krachtige advertenties maken.

So we’ve got you covered met onze marketingpakketten, en maak je geen zorgen, elk bedrijf is anders dus onze pakketten zijn te personaliseren.

En niet te vergeten onze resultaten

Want daden zeggen soms meer dan woorden!
Prijs
0 % goedkoper

dan de concurrent.

Leads
0 % verhoging
van jouw leads
Bereik
0 K per maand
Webbezoekers
+ 0 K per maand
Wij werken met een verscheidenheid aan klanten:

Ontdek onze marketingpakketen.

Social Media
Management pakket

Wil je je sociale-mediakanalen verbeteren zonder gedoe over management en contentcreatie?

Ons sociale media pakket stelt je in staat om deze zorgen aan ons over te laten. Wij beheren je sociale-mediakanalen, creëren content en regelen alle aspecten van het management. Bovendien kun je het aantal uren per maand kiezen, aangezien onze pakketten op uurbasis zijn!

Dit Social Media Management
bevat maandelijks:

Beheer
 • Eenmalig inrichten van het Instagram- en LinkedIn-profiel: beschrijving, highlights en koppelen van alle links.
 • Up-to-date houden van de volgers.
 • Indien mogelijk, berichten (chats) en vragen beantwoorden.

Content Instagram
 • 6 posts met bijpassende captions en hashtags.
 • 6 stories.

Content Linked-in
 • 2 posts met bijpassende tekst.

Social media content
 • Design van de content in huisstijl.
 • Maandelijkse contentkalender.
 • Fotografiesessies voor content door onze in-house fotograaf (niet inbegrepen in maandelijkse prijs).
Wij bieden ook custom pakketten

Online advertising pakket

Wil je meer leads genereren, je online prestaties verbeteren en krachtige advertenties creëren? Laat ons je helpen bij het optimaliseren van je online zichtbaarheid en kies je eigen budget!

Veel bedrijven worden overspoeld met termen zoals SEO en SEA. Maar wat betekent dit voor jou als bedrijf? Moet je duizenden euro’s uitgeven aan advertenties en analyses?

Wij geloven we daar niet in. We beginnen met het analyseren van jouw behoeften en doelen. Vervolgens hanteren we een vast starttarief om alles te implementeren, gevolgd door een (laag) maandelijks budget voor de advertenties en de analyses.

En niet te vergeten, we zijn een officiële Google en Facebook Meta partner!

Dit Google advertising pakket bevat:

We bieden ook alle expertises van dit pakket afzonderlijk aan. Neem contact met ons op voor de prijs per component.


SEA

 • Wij regelen en beheren SEA, waarbij we advertenties (al vanaf €150 p.m.) plaatsen op zoekresultatenpagina’s zoals Google Ads om je website of producten te promoten. Dit leidt direct tot verbetering van je zakelijke resultaten door het verhogen van leads en het vergroten van zichtbaarheid.


SEO

 • Met SEO optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website hoger verschijnt in organische zoekresultaten wanneer gebruikers relevante zoekwoorden of zinnen opzoeken.


Social Advertising

 • Met nauwkeurige targeting en het gebruik van analytics vergroten we effectief de zichtbaarheid, betrokkenheid en het aantal leads voor je bedrijf.


Google MyBusiness

 • Wij regelen en beheren het inrichten van Google My Business, zodat jouw bedrijf optimaal zichtbaar wordt op Google en in lokale zoekresultaten!
Vaarwel dure tarieven. Bepaal je eigen budget met betere resultaten.

How do we work?

Elk bedrijf is anders; we hanteren een standaard workflow en implementeren jouw online marketing strategie daarin.

1

Kennismakingsafspraak & strategiebepaling

Bij onze eerste ontmoeting draait het om kennismaking. We bespreken jouw bedrijf, doelstellingen, gewenste strategieën, boodschap en ontwerp voor online marketing. Op basis hiervan ontwikkelen en ontwerpen we een plan dat perfect aansluit op jouw bedrijf.

2

Van to-do’s naar een passende online marketingstrategie

We starten met onderzoek en het verzamelen van relevante gegevens. We brengen de behoefte en doelgroep in kaart, bepalen de strategie en stellen prioriteiten en to do’s op.

3

Het inrichten van de feed, contentkalender en de advertentiecampagne.

We beginnen met het optimaliseren van je online aanwezigheid op alle online kanalen. Gebaseerd op onze strategie, richten we de advertenties of social media in.

4

Let’s boost!

We gaan van start met het plaatsen van geplande content of het starten van de online campagne! We monitoren wekelijks de resultaten en verbeteren de campagne of het online kanaal. Zo blijf jij altijd in controle en op de hoogte van de online prestaties!

Onze klanten aan het woord

Let's boost
your visibility

Contact
opnemen

Telefoonnummer